fbpx
Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.
Csapatépítés a Szigetközben

Kalandos és extrém vízi csapatépítő programjaink

Töltsön el velünk egy vagy akár több napot kollégái/barátai társaságában távol a városok zajától egy nyugodt vízparti környezetben. Csapatunk garantáltan egyedi élményeket és kikapcsolódást kínál a víz világában. Megrendelőink igényeihez igazodva választhat motorcsónakos ügyességi vetélkedőktől akár a extrém vízi sportjátékokig bármit.

Minden cég legértékesebb eszköze az alkalmazottai. A RedWater kalandos csapatépítő programjainak segítségével jelentősen hozzájárul a még kreatívabb és produktívabb dolgozók, hatékonyabb vezetők, és eredményesebb csapatok kifejlődéséhez. Nálunk az alkalmazottak játszva, feladataikat kreatívan megoldva maguk találják meg a párhuzamot, hogy az általunk adott feladatokhoz használt készségeket, miként tudják hasznosítani a munkahelyen, ezáltal növelve a termelékenységet és az együttműködést az egy környezetben dolgozók között, valamint fejlesztve a vezetési képességet.

Készségek

Kültéri vízi játékaink során az alábbi készségek csapat szintű elsajátítására fordítjuk a legnagyobb hangsúlyt, melyek elengedhetetlenek egy jól működő, ütőképes csapathoz.

 • Problémamegoldás
 • Döntéshozatal valós időben
 • Kommunikáció
 • Munkamegosztás
 • Versenyszellem

Lehetséges helyszínek

Egy vagy akár több napos tréningek szervezését és lebonyolítását is vállaljuk az alábbi helyszíneken:

Győr, Mosoni Duna

- a Mosoni Duna belvárosi és város alatti szakasza.

Saját kikötőnk szolgál a tréning helyszínéül, illetve innét indítjuk a vízi programokat. A Belvárosi folyóparton található vendéglátó helyek, vízparti hotel nagyszerű lehetőséget biztosítanak egy folyóparti ebéd elfogyasztására, esetleges több napos időtöltésre.

Neszmély

(Tatától 15 km-re) - Csendes nyugodt kemping apartmanokkal, stranddal és hajózható széles és tiszta, gyakorlatilag álló vizű holtággal. A kempingben fürdőmedence, röplabda pálya, étterem és kávézó mellett saját használatú bográcsozó "szigetek" találhatók, melyek alkalmat adnak egy közös vacsora megfőzésére, elfogyasztására.

Ásványráró

(Győrtől 23 km-re, a Szigetköz szívében) - A szigetközi csodálatos holtágrendszer egy széles könnyen hajózható szakaszán tartjuk a nappali vízi programokat. Ezen a szakaszon lehetőség van részt venni akár egy könnyű kenutúrán, melynek során megcsodálható a szigetköz vízi élővilága. A jól felszerelt alacsony forgalmú, családias hangulatú kempingben lehetőség van ősmagyar jurtasátorban megszállni. Grillterasz, bár és saját szórakozóhely várja az éjszaka szerelmeseit. Természetesen a saját bográcsban főtt étel itt sem maradhat el (a kemping a főzéshez a szükséges eszközöket, helyszínt biztosítja.

Dunakiliti

Mosonmagyaróvártól mindössze 16 km-re található kemping ad kényelmes elhelyezést az ide látogatóknak, ahol minimum egy éjszakát érdemes eltölteni sátorban vagy 2 - 4 ágyas szobában. A nappali vízi programokat Dunacsún és Dunakiliti duzzasztó művek közti állandó vízállású 15 km szakaszon rendezzük, ahol a duzzasztóműveknek köszönhető állandó vízállás aszályos időszakban is biztosítja a megfelelő vízmélységet. A szakaszt határoló vízlépcsők teljesen kizárják az átmenő hajó forgalmat, így mindenki önfeledten élvezheti a vízi programok nyújtotta izgalmakat és élményeket.
- A vízi programjainkon felül itt lehetőség van vadízi evezésre, szlovákiai sétahajó túrára is Pozsonyig!

Apró ízelítő szolgáltatásainkból

Wakeboard, vízisí oktatás

A programot csak kis létszámú csapat esetén vagy több napos tréninghez javasoljuk. A rövid elmélet és parton gyakorlás után tapasztalt oktatók segítenek megtanulni a vontató hajó után vízből felállni majd uralni a deszkát/léceket.

Motorcsónakos ügyességi vetélkedő

(időtartam: 3-4 óra, alap program, melyet első programként ajánlunk délelőttre) A verseny során munkatársai elsajátíthatják a motorcsónak vezetés tudományát majd két csapatra osztva különböző ügyességi és mókás feladatokat oldanak meg motorcsónak segítségével a vízen. Természetesen a verseny teljes időtartama alatt önállóan vezetik a motorcsónakokat csapatunk segítsége nélkül.

Fánkozás

(időtartam 1-2 óra, ügyességi versenyt és ebédet követően a délután programja lehet) Fánk vagy másik ismert nevén vízi bob egy kerek felfújt úszó alkalmatosság, melyet az utasával együtt nagy teljesítményű sport motorcsónakkal vontatunk kanyarogva, hogy kihasználjuk a hajó által keltett hullámokat. A végeredmény: nagy ugratások, hatalmas mosolyok és nevetések, bátrabb utasaink esetebén jókora esések (természetesen a biztonságos kereteken belül). A program motorcsónak túrával is kiegészülhet, hogy a teljes csapat részt tudjon venni egyszerre. A Fánkokban 4 fő tud helyet foglalni, a többiek követik őket engedély nélkül vezethető hajóinkkal, majd cserélnek.

Banánozás

(időtartam 1-2 óra, ügyességi versenyt és ebédet követően a délután programja lehet) A banán is egy vízen vontatott felfújt eszköz, melynek a hátán egyszerre 10 ember élvezheti a lóerők és a hullámok keltette izgalmakat.

Motorcsónak vezetés és hozzá tartozó oktatás

Jet-Ski

További választható kalandok
 • Sport motorcsónak vezetés
 • SUP (stand Up Paddle)
 • Hajóstúra
 • Vadvízi evezés
 • Jet-ski vezetés, ügyességi jet-ski verseny
Összefoglaló
 • Kollégái, munkatársai játszva válhatnak még ütőképesebb csapattá.
 • Programjainkat mi tervezzük és bonyolítjuk le saját eszközeinkkel.
 • Város zajától távol, nyugodt és stresszmentes környezetben bonyolítjuk programjainkat. Tréningünk nem csak a csapat épülését, hanem a pihenését is szolgálja.
 • A rendezvények célja, hogy létrehozza a bizalmat, a kölcsönös tiszteletet, valamint egyfajta egymásrautaltságot a csapattársak között.

Részletes ajánlatunkért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található elérhetőségeink valamelyikén.